nlc.hu
Sztárok

Taylor Swift és Joe Alwyn szakítása

Vége a románcnak: Taylor Swift hat év után szakított a párjával

Az énekesnő és párja, Joe Alwyn színész hat évet voltak együtt.

Szakított a barátjával Taylor Swift – írta meg a Daily Mail. A lap szerint az énekesnő és a brit színész Joe Alwyn hat évig voltak együtt, de a férfit már hetek óta nem látni Taylor koncertjein. Közeli források megerősítették: véget ért a románc. A híresztelésekkel ellentétben a források szerint a pár nem veszett össze, csupán elmúlt a szikra.

Taylor és Joe Alwyn

Taylor Swift és Joe Alwyn hat év után szakítottak.
Fotó: Getty Images

Taylor és Joey 2016-ban kezdtek randizni nem sokkal azután, hogy az énekesnő kapcsolata véget ért a Thor színészével, Tom Hiddlestonnal. A pár igyekezett a kapcsolatot távol tartani a rivaldafénytől, mindig is híresen szűkszavúan nyilatkoztak a magánéleti kérdéseikről.

A Vogue-nak adott 2018-as interjújában Joe arról beszélt, hogy bár tisztában vannak a kapcsolatukra irányuló figyelemmel, elkötelezettek a magánéletük védelme iránt.

„Tisztában vagyok vele, hogy az emberek tudni akarnak ezekről a dolgokról. Azt hiszem, hogy meg tudtuk védeni a privát szféránkat és mostanra ez el is fogadták az emberek” – mondta.

Ezt az is bizonyítja, hogy bár a pár éveket töltött együtt, sosem jelentek meg együtt a vörös szőnyegen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top