Sztárok

Ezért szakított Taylor Swift és Tom Hiddleston

Meglepő hír érkezett! Három hónap után vége Taylor Swift és az egyik legfelkapottabb angol színész, azaz Tom Hiddleston románcának.

Taylor Swift és Tom Hiddleston kapcsolata június 15-én került nyilvánosságra. Úgy tudni, az idei MET-gálán találkoztak először, miután a színész komoly udvarlásba kezdett: majdnem mindennap virágot küldött az énekesnőnek.

Tom Hiddleston később Ausztráliába utazott egy forgatásra, a távollét pedig nem tett jót a kapcsolatuknak, sőt Hiddleston visszatérése után a páros jóval kevesebbet mutatkozott. A szakítás egyik oka állítólag az volt, hogy nem tudtak megegyezni abban, mennyire vonják be a médiát a kapcsolatukba.

Taylor Swift eddigi leghosszabb kapcsolata 15 hónapig tartott. Szakításai után többnyire dalszövegben üzenget egykori szerelmeinek, mégis nehéz követni, hogy eddig kiknek sikerült meghódítani őt. Itt tesztelheted, hogy te mennyire vagy képben Taylor Swift pasijaival kapcsolatban.

Ezért szakított Taylor Swift és Tom Hiddleston

(via People)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top