nlc.hu
Sztárok

Szakított Taylor Swift és Matty Healy

Véget ért a szerelem: szakított Taylor Swift és Matty Healy

Nem tartott sokáig a romantikus kapcsolat.

A hírről elsőként a TMZ számolt be.

A 33 éves Swift és a 34 éves Healy május eleje óta randiztak egymással, és többször látták őket együtt a nyilvánosság előtt, többek között május 15-én a New York-i Electric Lady stúdióban, olyan sztárok mellett, mint Jack Antonoff és Margaret Qualley, Kendrick Lamar és Florence Welch.

Taylor Swift fellép a színpadon a "Taylor Swift | The Eras Tour" alatt a MetLife Stadionban 2023. május 27-én East Rutherfordban, New Jerseyben

Taylor Swift fellép a színpadon a „Taylor Swift | The Eras Tour” alatt a MetLife Stadionban 2023. május 27-én East Rutherfordban, New Jerseyben (Fotó: Kevin Mazur/TAS23/Getty Images for TAS Rights Management)

Healy is ott volt Swift mind a hat Eras Tour koncertjén Nashville-ben és Philadelphiában, Swift apukájával, Scott-tal, és olyan haverokkal, mint Blake Lively és Gigi Hadid.

Swift május 20-i Eras Tour koncertjén a Massachusetts állambeli Foxborough-ban, a Midnights „Question…?” című számának előadása előtt sokat sejtetően elmondta, hogy még sosem volt ilyen boldog.

 „És szeretném megköszönni nektek, hogy részesei lehettek ennek” – folytatta, majd azt is hozzátette, hogy úgy érzi, végre van értelme az életének.

Taylor Swift korábban a brit színésszel, Joe Alwynnal hat évig volt együtt, vele áprilisban szakítottak.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top