nlc.hu
Sztárok

Várkonyi Andrea az eljegyzésről

Így kérte meg Várkonyi Andrea kezét az elképesztően romantikus Mészáros Lőrinc

Mint mondja, szerinte azon a napon vörösrózsa-válság volt az egész világon.

Várkonyi Andrea nagyon ritkán beszél a magánéletéről, pedig nagyjából az egész országot az foglalkoztatja, milyen lehet az egykori műsorvezető élete a milliárdos férjével, Mészáros Lőrinccel. Az üzletasszony most kivételt tett és a Story magazinnak adott interjújában mindenre kitért. 

Várkonyi Andrea

Fotó: TV2

Andrea hosszasan mesélt arról, mennyire félreismerik a férjét, aki nagyon magas érzelmi intelligenciával és elképesztően romantikus jellemmel bír. Habár az esküvőjükről, ami 2021 szeptemberében volt, rengeteg különlegesség napvilágot látott, arról sosem esett szó, miként történt a lánykérés. 

Külföldön voltunk, épp megérkeztünk a szállodába, én az utazásnak megfelelően farmerban és vászoningben, ő meg öltönyben, amit nem is értettem. Aztán egyszer csak felcsendült a közös dalunk, a Bagossy Brothers Companytől az Olyan ő. Körbenéztem, majd annyi vörös rózsát pillantottam meg, hogy szerintem a világpiacon vörösrózsa-válság lehetett, visszafordultam hozzá, de nem láttam, mert már előttem térdelt.

Megkérdezte, hozzámegyek-e, én meg, mint a romantikus filmekben, a szám elé kaptam a kezemet, és elkezdtem sírni. Az ilyen jelenetet mindig megmosolyogtam a filmekben, de most már tudom, létezik ez a spontán mozdulat. Úgy öt perce zokogtam, amikor megkérdezte, hogy akkor ez igent jelent-e, majd elárulta, beszéddel készült, hogy miért akar elvenni, de ez elmaradt végül. Elképesztő érzéke van a romantikához

– mesélte az üzletasszony, aki arra is választ adott, miért ment férjhez, miközben korábban többször hangsúlyozta, nem házasodna meg. – Van az a kapcsolat, ahol érzed, hogy nem kérnék meg a kezed, és hogy talán jobb is, mert te sem akarnál abban a kapcsolatban egy házassággal elköteleződni. Olyankor kifele azt mondod, hogy neked sem fontos a házasság. De van az az ember, aki mellett bármikor újra és újra igent mondanál. Lőrinc ilyen.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top