nlc.hu
Család

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea saját logót kapott

Saját logó is jár az esküvőhöz Mészáros Lőrincnek és Várkonyi Andreának

Ma várható az év esküvője, és egy ilyen alkalomra a házasuló párnak egy saját, kellemesen csicsás logó is kijár.

A nagy szél miatt nem lesz túl jó az időjárás Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea mai esküvőjén, de ez nem zavarta meg a szervezőket, akik már lezárták az alcsútdobozi arborétumot, sőt a helyi kisvasutat is leállították erre az időszakra. Péntek délelőtt már biztonsági őrök járták a parkot a 444 képes beszámolója szerint.

Tortavágás az álomlagzin. (nlc illusztráció)

Tortavágás az álomlagzin. (nlc illusztráció)

A násznépet kisbuszokkal szállítják Felcsút és az arborétum között. A vendégek az autóikat a Puskás Akadémia három éve épült konferenciaközpontjában hagyhatják, ahonnan a sofőrszolgálat emberei szállítják őket az esküvő helyszínére. Ezzel a módszerrel a vendégsereg elkerülheti a Lovasberény határában várakozó újságírókat és tévéstábokat, akik így maximum az elhúzó járműveket tudják fotózni/videózni. A lap információi szerint többlépcsős beléptetőrendszer van érvényben, és egy lista alapján szűrik, kit lehet beengedni. A szerencsések egyedi sorszámmal ellátott karszalagot kapnak a pár logójával (erről fotó az eredeti cikkben). A helyszínen a vendégeket Radics Gigi és Gönczi Gábor fogja szórakoztatni a zenéjével Jennifer Lopez helyett.

További híreink az álomesküvőről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top