nlc.hu
Sztárok

Részletek Várkonyi Andrea lánybúcsújáról

Várkonyi Andrea lánybúcsúja tartja lázban a társasági elitet, nagyon fényűző buli lesz

A szerelmesek mindent megtesznek, hogy hét lakat alatt őrizzék az esküvői ceremónia részleteit, ahogy az ara lánybúcsúját is titkolózás övezi. A fényűző mulatság az év lánybúcsújának ígérkezik.

A jövő hét végén, szeptember 24-én lesz Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvője – értesült a Story magazin. A hazai társasági elit állítólag azt találgatja, hogy vajon kik kaptak meghívót a nagyszabású eseményre. Hírességekből nem lesz hiány a 130 fős násznépben.

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea egy év ismeretség után házasodik össze – Kép: nlc-montázs, Fotók: (b) MTI/Czeglédi Zsolt /// (j) Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Egyesek tudni vélik, hogy a menyasszony egy exkluzív csajos bulival búcsúztatja függetlenségét, ahová csak bizalmas barátnőit hívja. Állítólag Doszpot Evelin, Gombos Edina, Pirner Alma és az egykori TV2-s műsorvezető egyik sminkes barátnője, Bettina is a vendégei között szerepel. A helyszín állítólag a Balatonra esett, az esküvőt megelőző napokban egy luxusvitorlással hajóznak ki. A szűk körű lánybúcsú latinos hangulatban fog telni, megidézik a riói karnevált.

Az esküvő helyszínéül állítólag a milliárdos vőlegény tulajdonában álló tihanyi Vinarius borbár és rendezvényházát választották, de olyan pletyka is kering, hogy az utolsó pillanatban értesítik a vendégeket arról, hogy máshová kell érkezni.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

story_címlap

Olvass még Várkonyi Andreáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top