nlc.hu
Sztárok

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc első közös biznisze

Közös bizniszbe kezdett Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

Mészáros Lőrinc híve a családi biznisznek, és a családnak most már Várkonyi Andrea is része.

Új párjával is folytatja Mészáros Lőrinc azt, amit volt feleségével: nemcsak a magánéletben osztozkodnak a mindennapokon, de az üzleti életben is partnerek lesznek. Megvan, mi az első közös biznisz – írja a mfor.hu.

Megszületett Mészáros és Várkonyi szerelmének első gyümölcse

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc (Fotó: nlc illusztráció)

Mészáros Lőrinc a jelek szerint híve a családi bizniszeknek, hiszen azok után, hogy volt feleségével is számos közös gazdasági érdekeltsége volt tulajdonosi és/vagy operatív szinten, új választottjával is ugyanerre az útra lép.

A céget, az Ekho Belvedere Kft.-t 2021. július 27-én alapították. Főtevékenysége a saját tulajdonú ingatlanok adásvétele, de foglalkozhat saját tulajdonú, bérelt ingatlanok bérbeadásával és üzemeltetésével is. 

A cég alapító tulajdonosa az Ekho Magántőkealap, amely 50 millió forintos induló törzstőkét fizetett be, az Ekho Belvedere Kft. azonban nem sokáig maradt alapítása után a magántőkealap tulajdonában, ugyanis augusztus 31-étől hivatalosan is a felcsúti milliárdos, Magyarország leggazdagabb embere és párja, Várkonyi Andrea kezében van.

Hírek a Mészáros-Várkonyi esküvőről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top