TV-sztárok

Nem kíváncsiak mások véleményére, Meghan és Harry búcsúja nem sikerült túl elegánsra

Ez az utolsó nap, amelyet Meghan Markle és Harry herceg mint Sussex hercege és hercegnéje tölt el, így búcsúztak mindentől és mindenkitől.

Az év elején kezdődött és márciusban tetőzött Meghan Markle és Harry herceg hosszúra nyúlt búcsúja, amelynek ez most már valóban az utolsó állomása. Holnaptól, vagyis április elsejétől már nem illeti meg őket a Sussex hercege és hercegnéje megszólítás, ezzel együtt az oly nagyon vágyott civil életüket is megkezdhetik.

Harry herceg és Meghan Markle a kisfiukkal, Archie-val (Fotó: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia)

Harry herceg és Meghan Markle a kisfiukkal, Archie-val (Fotó: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia)

Mindez azt jelenti, hogy megszűnik minden hivatalos státuszuk, és a közösségi oldalukon is ez az utolsó bejegyzés. Tudjuk, hogy sokkal szebben is megfogalmazható a levelük, nyersfordításban azonban így hangzik.

Meghan és Harry búcsúja: 

„Ahogy mindannyian érezzük, a világ ebben a pillanatban rendkívül törékenynek tűnik. Mindazonáltal bízunk abban, hogy az embereknek van lehetősége és alkalma változtatni – ezt láthatjuk szerte a világban, a családunkban, a közösségeinkben és az élvonalban harcolóknál  – együtt képesek vagyunk felemelni egymást, hogy felismerjük teljességében az ebben rejlő ígéretet. 

Jelenleg a legfontosabb a világon mindenhol az emberek egészsége és jólléte, és megoldást találni arra a számos kérdésre, amelyek ezen járvány következtében felmerültek. 

Mivel mindannyian azon vagyunk, hogy megtaláljuk a saját szerepünket, amelyet ebben a globális változásban és a szokások megváltoztatásában játszunk, mi arra összpontosítunk az új fejezetben, hogy megértsük, miként tudunk a leginkább együttműködni. 

Bár már nem láttok bennünket, a munka tovább folyik. 

Köszönetet mondunk ennek a közösségnek – a támogatásért, az inspirálásért és a jó iránti közös elkötelezettségért. Már várjuk, amikor hamarosan ismét felvesszük veletek a kapcsolatot. Nagyszerűek vagytok!

Addig is, kérünk benneteket, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra! 

Harry és Meghan”

Itt olvashatod a teljes angol szöveget: 

A hivatalos oldalon nem lehet hozzászólni a búcsúhoz, és a korábbi posztoknál sem jelenik már meg egyetlen komment sem. Az oldal most már csak egy emlékfala Harry herceg és Meghan hercegné munkásságának, amit nem mindenki vett jó néven, egyesek szerint nem elegáns így búcsúzni. Olvasva a megjegyzéseket a különböző brit újságcikkek alatt, amelyek ezúttal sem kímélik a párt, valószínűleg jól döntöttek, hogy letiltották az Instagram-oldalon a hozzászólási lehetőséget. Most már csak az a kérdés, mikor és hol bukkan majd fel újra Harry és Meghan

Meghan Markle és Harry herceg így vonult vissza a nyilvános szereplésektől: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top