Trend

Azonnal elkapkodták Meghan Markle hétszázezres designer ruháját

Közös szívügyére, a szolgálat során megsérült brit katonák megsegítésére igyekezett felhívni a figyelmet a hercegi pár utolsó nyilvános szereplései egyikén, de közben az egyik menő divattervező üzletét is sikerült felpörgetniük.

Bár minden lépésüket érzékenyen, nagy erőkkel követi a világ royal ügyekre fogékony közönsége, Harry herceg és felesége legutóbbi nyilvános szereplése még a szokásosnál is nagyobb figyelmet generált. Ugyanis, ahogy már írtunk róla, csütörtök este került sor a hercegi pár első hivatalos megjelenésére, amióta Kanadából visszatértek Londonba.

Mivel kérésükre a hónap végétől hivatalosan is lejár hercegi mandátumuk, és már nem munkaköri kötelességük a brit királynő képviselete, elképzelhető, hogy a mostani Endeavour Fund Awards gála volt egyik utolsó nyilvános szereplésük. A szolgálatban megsérült britek támogatása egyaránt Harry herceg és Meghan Markle szívügye, 2018 óta együtt támogatják a szervezetet, a mostani rendezvényre pedig mindketten beszéddel készültek.

A jótékonysági akció mellett azonban a Megxitet végrehajtó hercegi pár nem csupán filantróp gesztusaival irányította magára a figyelmet. Amint a People magazin kiderítette, azonnal híre ment, hogy Meghan Markle az ismert brit divattervező, Victoria Beckham kollekciójából választott magának ruhát az eseményre, ahova még hercegnéi minőségében vonulhatott be. A menő kék luxusdarab 1895 fontos árát átszámolva, közel hétszázezer forintba került a csinos egyberuha, amit borsos ára ellenére azóta mind egy szálig elkapkodtak minden idők legismertebb és legsikeresebb focistafeleségének webshopjából.

(via)

Nem először nézünk be Meghan Markle gardróbjába, korábban itt írtunk a hercegné kisebb-nagyobb divatpillanatairól: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top