Shine

Meghan Markle 10 legjobb divatpillanata

Nem véletlenül aggatták rá pár hónap leforgása alatt a stílusikon jelzőt, Meghan hercegnét lépten-nyomon divatos és elegáns szettekben láthattuk. Közülük kiválasztani a legszebb tízet nem is volt olyan egyszerű.

Mozgalmas év áll Meghan Markle mögött. Eljegyzett színésznőként kezdte, és várandós hercegnéként zárja 2018-at, miközben végigintegette Angliát és Ausztráliát is Harry herceg oldalán. Nyilvános szereplésein bár volt, hogy szembement a királynő elvárásaival, folyamatosan bebizonyította, kisujjában van a divatos öltözködés minden trükkje, és nem is fél használni azokat.

Az, hogy a királyi család tagja lett, persze sok lemondással is jár, még öltözködését is szigorú szabályok kísérik, amelyek alól ugyan megpróbál néha-néha kibújni, a végtelenségig nem feszegetheti a határokat. Olyan óriássállal a nyakában például nem valószínű, hogy mostanában látni fogjuk, mint amit januárban viselt. Bár a szett a maga letisztultságával roppant csinos, inkább egy hollywoodi színésznőé, mint egy angol hercegnéé.

Harry herceg és Meghan Markle 2018 januárjában Londonban (Fotó: Chris Jackson/Getty Images)

Hasonló a helyzet a kockás oversize kabáttal és a keresztpántos kis táskával is, amik minden divatosságuk ellenére nem maradhattak a hercegnői gardróbban.

Meghan Markle az edinburgh-i kastély meglátogatásakor, 2018 februárjában (Fotó: Samir Hussein/WireImage)

Remek példa a lenti a tökéletes nappali szettre mindenkinek, aki irodában dolgozik. A fodros aljú ceruzaszoknyához tökéletesen passzol az egyszerű pulóver, a kabát gallérja pedig folytatja a szoknya hullámzását. A barna bársony tűsarkú és barna kézitáska pedig a legjobb kiegészítők, amik pluszszínt és -textúrát vittek a szettbe.

Meghan Markle Írországban 2018 márciusában (Fotó: ir Hussein/WireImage)

Ha valaki magáénak tudhatja az év esküvőjét, naná, hogy a menyasszonyi ruhája is emlékezetes. Meghan Markle egy hófehér, letisztult szabású Givenchy ruhában vált hercegnévé, amelyhez kiegészítőként a királynőtől kapott egy tiarát, a fátylát pedig nem akármilyen virágok díszítették: a Brit Nemzetközösség összes tagállamából található volt rajta egy-egy őshonos virág, valamint a Kensington-palota kertjében nyíló illatos tündérfa virága és a menyasszony származására utaló kaliforniai kakukkmák is szerepelt rajta.

Harry herceg és Meghan hercegné első csókja mint férj és feleség (Fotó: Jane Barlow – WPA Pool/Getty Images)

A csónaknyakú, sötétkék Dior ruhát és a hozzáillő kalapot a nyáron viselte a hercegné. A ruha szabása, stílusa nagyon hasonlít menyasszonyi ruhájához, színe pedig vélhetően a kedvence, Meghan Markle-t ugyanis gyakran láthatjuk kék ruhákban.

Meghan hercegné Dior ruhában (Fotó: Jeff Spicer/Getty Images)

Kétségkívül az egyik legemlékezetesebb öltözéke ez a kék Carolina Herrera ruha volt, amelyet a nyáron a Sentebale Lovaspóló Kupán viselt. A ruha ugyanis farmerból készült, amely távolról sem számít megszokott anyagválasztásnak a királyi családban, pláne, ha hivatalos, nyilvános megjelenésről van szó. A ruha hibátlan fazonja azonban tökéletesen ellensúlyozta a denim lezserségét, az eredmény pedig egy tökéletes szett lett, nagyon sajnáljuk, hogy egyetlen fast fashion márka sem gyártotta le elérhető áron.

Meghan hercegné kék farmerruhában (Fotó: Anwar Hussein/WireImage)

A márka weboldala nagyjából három percen belül omlott össze, miután Meghan Markle megjelent Melbourne-ben ebben a tengerészkék Dion Lee ruhában. A heves érdeklődést meg tudjuk érteni, az átlapolós ruha szabása, az anyag hullámzása kifogástalan.

Meghan hercegné Melbourne-ben (Fotó: Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage)

Hivatalos ausztrál körútjuk során viselte ezt a meseszép, madarakkal díszített Oscar de la Renta estélyit. A tüllcsoda igazi, hercegnéhez méltó ruhaválasztás, mégis roppan modern és friss.

Meghan hercegné Sydney-ben viselte ezt a hercegnéhez méltó estélyit (Fotó: Pool/Samir Hussein/WireImage)

Novemberben, a Királyi Varieté jótékonysági díszelőadásán viselte ezt a fekete-fehér, flitteres felsőrészt és uszályos, fekete szoknyát, amelyet a Safiyaa divatháztól választott. A ruha szépen kiemelte a hercegné gömbölyödő pocakját.

Meghan Markle a Királyi Varieté jótékonysági díszelőadásán Londonban (Fotó: Samir Hussein/WireImage)

A londoni The Fashion Awards gálán meglepetésvendégként vett részt Meghan hercegné, hogy díjat adjon át Clare Waight Kellernek, a Givenchy művészeti igazgatójának, aki menyasszonyi ruháját is tervezte. Az alkalomra egy aszimmetrikus szabású, fekete ruhát viselt, természetesen a Givenchy divatháztól, amiben valljuk be, inkább látszott A-listás hollywoodi sztárnak, mint hercegnének, de szerintünk ez egyáltalán nem volt baj.

Meghan hercegné a The Fashion Awards 2018-as rendezvényén (Fotó: Jeff Spicer/BFC/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top