Trend

Meghan Markle idén a MET-gálán fog parádézni

Ez lesz az első hivatalos megjelenése, mióta Harryvel felmondtak a királyi családnál.

Meghan Markle is elmegy idén a MET-gálára – értesült a The Sun. A május 4-én megrendezendő divatgála ráadásul Meghan első hivatalos megjelenése azok után, hogy Harry herceggel kivonulnak a brit királyi családból. Az eseményre egyébként nem a férje, hanem Edward Enninful, a Vogue magazin szerkesztője kíséri majd el.

Mindezzel Anna Wintour álma félig teljesül, számára ugyanis Katalin hercegné és Meghan lett volna a divatparádé igazi álompárja. Arra azonban jelen állás szerint gyakorlatilag semmi esély, hogy Katalin – nemhogy idén, de valaha – betegye a lábát az eseményre. Diana hercegnő viszont járt egyszer a rendezvényen, 1996-ban.

Meghan Markle

Meghan Markle (Fotó: Daniel Leal-Olivas / WPA Pool / Getty Images)

Az idei MET-gála témája az About time: Fashion and Duration (magyarul: Épp ideje: divat és időtartam) lesz, az öltözékek megválasztásához pedig Virginia Woolf műveit és a korai 20. századi francia filozófus, Henri Bergson elméleteit jelölték meg ihletforrásként a szervezők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top