nlc.hu
Sztárok

Megházasodott Beatrix hercegnő

Friss: Titokban megházasodott Beatrix hercegnő, II. Erzsébet kedvenc unokája

Titokban hozzáment feleségül imádott vőlegényéhez Beatrix yorki hercegnő. II. Erzsébet kedvenc unokája és Edoardo Mapelli Mozzi Windsorban mondta ki az igen. A ceremónián az uralkodó is ott volt.

II. Erzsébet unokája, Beatrix hercegnő május 29-én a Szent James kápolnában mondta volna ki az igent Edoardo Mapelli Mozzinak. A koronavírus-járvány miatt azonban harmadszorra is el kellett halasztaniuk az esküvőt. Nehéz időszak volt, ez Beatrix számára, akinek kétszer az apja körüli botrányok, egyszer pedig a járvány miatt kellett törölnie az esküvőjét. Májusban közleményt is kiadtak, akkor azt mondták, ha eljön az újratervezés ideje, azt megosztják az emberekkel. Július 17-én azonban kiderült, hogy Beatrix és Edoardo a legnagyobb titokban kimondta az igent. 

Megházasodott BEatrix hercegnő

Megházasodott Beatrix hercegnő

A Daily Mailen elérhető fotók arról árulkodnak, hogy a ceremónián, amelyet Windsorban tartottak, ott volt II. Erzsébet és férje, Fülöp herceg is. Az uralkodó egy almazöld kosztümöt viselt. Az esküvőre kevesebb, mint 30 embert hívtak meg, bulit nem tartottak. Beatrix testvére, Eugénia hercegnő szintén itt ment férjhez 2018-ban.  

” Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi esküvőjét, július 17-én 11 órakor tartották Windsorban. A szertartáson jelen volt II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg, valami a szűk család. Az esküvő a jelenlegi jogszabályok szerint zajlott. A fotókat csak július 18-án hozza nyilvánosságra a hercegnő és a férje, mivel nem szeretnék elhomályosítani Sir Thomas Moore kapitány mai kitüntetését”- olvasható a hivatalos közleményben. Sir Thomas Moore kapitány életéről itt írtunk bővebben.

Edoardo Mapelli Mozzi egy olasz üzletember, akinek korábbi kapcsolatából már van egy négyéves fia, Christopher.

Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi
Megnézem
Összes kép (7)

Az elmúlt 10 évben ez volt a hatodik esküvő a brit királyi családban. Vilmos herceg 2011-ben vette el Katalint, néhány hónappal később, pedig Anna hercegnő lánya, Zara mondta ki az igent Mike Tindall sportolónak. 2018 tavaszán Harry herceg vette el az amerikai színésznő, Meghan Markle-t. Ezt a nászt Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank lakodalma követte. Végül pedig Lady Gabriella Windsor ment feleségül Thomas Kingstonhoz.

2020 sztáresküvői:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top