nlc.hu
Sztárok

Stohl András esküvője

Megnősült Stohl András, ilyen gyönyörű menyasszony volt a párja, Vica

A járvány miatt sokáig bizonytalan volt, hogy egyáltalán tudnak-e lakodalmat tartani Stohl Andrásék.

Stohl András és 19 évvel fiatalabb párja, Vica esküvői terveit többszörösen felülírta a koronavírusjárvány, ám végül minden mesésen alakult – írja a legfrissebb Story magazin fotósorozatot is közölve a nagy napról. Az 53 éves színész és kedvese – akinek nagyon jó a kapcsolata Stohl gyerekeivel – a Lázár Lovaspark kertjében tartották meg a ceremóniát, egy óriásfűzfa alatt mondták ki egymásnak az igent.

Stohl András

Stohl András és Vica hajnalig bulizott a násznéppel – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Eredetileg 100-120 vendéget szerettek volna meghívni egy hangulatos budai étterembe, ám végül 50 vendéggel – szűk családi és baráti körrel – ünnepeltek. Stohl András volt felesége, Éva – akivel 13 évig élt együtt – is részt vett az esküvőn a párjával.

A színész kedvese szerint a házassággal a kapcsolatuk egy új szintre lépett. „A házasság jóval több egy hivatalos papírnál. Tiszteletre méltó és gyönyörű gesztus, ha a férfi így el tudja kötelezni magát a szerelme mellett” – jelentette ki Vica. Stohl András pedig a következőket fűzte hozzá: „Végre úgy mutathatom be ezt a lányt, ahogyan már egy jó ideje vágyom: ő Stohl Vica, a feleségem!

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

story magazin

Olvass még Stohl Andrásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top