nlc.hu
Sztárok

Stohl András hamarosan megnősül

Teljesült Stohl András és szerelme vágya, így már csak az esküvő van hátra

Stohl András és Vica közös otthona lassan teljesen elkészül. A színész végre egyik kedvenc hobbijának is hódolni tud.

Stohl András élete sokat változott, mióta megismerte jelenlegi menyasszonyát, Vicát. A pár nagyon készül az esküvőre, néhány hónapja a Story címlapján is megmutatták magukat, és elárultak néhány részletet a nagy nap kapcsán. Stohl az esküvőt és a lagzit addig semmiképp nem akarta megtartani, amíg nem készül el nagy vágyuk, a közös ház. Most ez az akadály elgördült.

„Hál isten a vége felé közeledik a házépítés, ami bevallom, elég megterhelő volt. De most már beköltöztünk, kezdjük be­lakni, úgyhogy szépen alakul a közös életünk Vicával” – mond­ta a Borsnak a színész. Stohl András és Vica tavaly döntöttek úgy, hogy kijjebb költöznek a belvárosból, és saját házat építenek a Duna-kanyarban. A színész végre egyik kedvenc hobbijának, a horgászatnak is hódolni tud vidéken, mivel a színházi munkái egyelőre szünetelnek.

Stohl András és párja, Vica

Stohl András és párja, Vica

„Most még nagyon nyugalmas időszak van, ami a színházat illeti. Az Őrült nők ketrecét már elkezdjük játszani, de a nagy pörgés majd csak augusztusban indul, amikor újranyitnak a színházak” – magyarázta Stohl, aki a hosszúra nyúlt pihenőidő alatt próbál a nyaralásra koncentrálni. A színész a járványnak köszönhetően a gyerekeivel is több időt tudott tölteni.

Az esküvő napja egyelőre még nem publikus, de Stohl azt elárulta, hogy változtatni szeretne a munkarendjén. Minél több időt akar együtt tölteni a leendő feleségével és a gyerekeivel.

Olvass még Stohl Andrásról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top