Sztárok

Stohl András nagyon lefogyott a stressz miatt – 10 kilótól szabadult meg 1 év alatt

Stohl András 4 évvel ezelőtt szeretett bele Vicába, de nem indult könnyen a kapcsolatuk.

Stohl Andrást múlt héten a párjával pózolt a Story magazin címlapján, ami azért is szokatlan, mert egyáltalán nem mutogatta Vicát. A színész őszintén beszélt a kapcsolatuk kezdetéről, a nehézségekről, és a mindent elsöprő szerelemről. Stohl András 4 évvel ezelőtt első látásra beleszeretett jelenlegi kedvesébe. Nem volt egyszerű a helyzet, mert akkor még a családjával élt együtt a színész. Hamar felismerte azonban, szakemberre van szüksége, hogy segítsen neki a jó döntésben.

„Sok ember életében eljön a pillanat, amikor rájön, hogy valami nem működik és változtatni kell – kezdte a Mokkában a színész. – Nagyon nehéz, a saját lelkiismereted miatt és a társadalom miatt is. Az ember elkezdi azt érezni, hogy máshogy lenne talán boldog.” 

Stohl András elárulta, Ancsikával egy évig próbálták megjavítani a kapcsolatukat, de belátták, hogy nem működik. „10 kilót fogytam ezalatt az időszak alatt. Nem szégyen szakemberhez fordulni. 49 éves voltam akkor, ráadásul ez a pasis, macsó férfi vagyok, hogy nem kell nekem segítség. De kell. (…) A szakember kívülről látja a problémát és nincs érzelmi elfogultsága ezzel kapcsolatban.”

A színész arról is mesélt, hogy Vica nem járt szakemberhez, ő tudta, hogy mit akar. „Nem gondoltam, hogy ekkora változást hoz majd az életembe. Ő is nagyon erősen akarja, hogy minél többet legyek a gyerekekkel. (…) Sokkal többet látom a gyerekeimet, mint amikor otthon laktam.”

 

 

 

 

Fotó: Mokka / TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top