Kezdők karácsonya

Valamennyi gyermekével együtt karácsonyozik idén Stohl András, csak egy dolog miatt aggódik az 52 éves színész

Stohl András elárulta a Mokkacinóban, hogyan tudja összeegyeztetni a rengeteg forgatást, próbát és karácsonyi készülődést.

Stohl András idén mindegyik gyermekével együtt ünnepelhet. Az Újratervezés műsorvezetője, a Mintaapák című sorozat sztárja szerencsés helyzetben van, mert kifejezetten jó a viszonya a gyermekei édesanyjával, Évával és Ancsikával, ezért könnyen meg tudják beszélni, mikor hol legyenek a gyerekek.

Nagy rohangálás lesz, de leszünk kettesben is, leszünk négyesben is, leszünk nyolcasban is” – árulta el Stohl András.

A színész a december 23-i közös családi ebédet összes gyermekével együtt tölti; ott lesz a jelenlegi kedvese, Vica, a négy gyermeke: Luca, Rebeka, Franciska és Andriska, illetve a két nagylány párja is.

„Az érdekes lesz, nem tudom, hogy tudunk leülni az asztalhoz, de szép lesz. Mert jó ám végignézni rajtuk, iszonyú érdekes, mert ritka az, amikor négyen együtt vannak. Egyfelől sokan vannak, másrészt nagyon nagy az időeloszlás: 27 és 5 év. Jó érzés, jó dolog ám! (…) Hál’istennek mind a két volt párommal kifejezettem jó a kapcsolatunk, úgyhogy semmiféle probléma nincs, csak a logisztikára kell odafigyelni” – mondta el a Mokkacinóban a színész, aki Kovács Patrícia szerelmét, Janót alakítja a TV2 vígjátéksorozatában.

(via)

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top