Sztárok

Stohl András élete szigorú egyeztetést és logisztikát igényel

Stohl András ismét napi sorozatban szerepel, a Mintaapák című produkció rosszfiúját alakítja.

Stohl András láthattuk már apaszerepben, most viszont a másik oldalát is megismerjük. Igaz, játszott már rosszfiút, a Mintaapákban azonban mégis teljesen más karaktert alakít. A sorozat november 11-én debütál a TV2-n, a színész pedig Klem Viktor, Fenyő Iván, Mészáros Béla és Szabó-Kimmel Tamás életébe avatkozik majd be. A napi sorozathoz hozzátartoznak a hosszú, forgatással töltött napok, Stohl András azonban már megszokta a gyors tempót

„Pörgős nagyon, és még koránt sincs vége, eléggé feszített a tempó. Nekem kicsit kevésbé, mint a négy főszereplőnek, ők emberfeletti munkát végeznek. Ehhez idegrendszer és fizikum is kell, hogy az ember végig tudja tolni. Nekem heti négy napom van, de emellett forgatom még az Újratervezés című műsort szintén a TV2-re, illetve nemsokára elkezdek próbálni a színházban” – mesélte az nlc.-nek Stohl András, aki elárulta, hogy rengeteg teendője mellett hogyan szakít időt a családjára és magára. 

A Mintaapákban Kovács Patrícia Stohl András partnere (Fotó: Zsigmond László / nlc.hu)

„A naptáram sokat segít, mindent beírok, és így sokkal könnyebb az életem. Szigorú egyeztetés és logisztika, mindenhova oda kell érni, de mindig is megoldottam, most sem jelent különösebb problémát.”

Bár Stohl András nagycsaládos apuka, ezúttal nem a családfő szerepet kapta. Azt is elárulta, miért. „Volt róla szó, de gondot okozott volna a színházi munkáim miatt. Meg azért én picit idősebb is vagyok, mint a négy mintaapa.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top