Sztárok

Stohl András és Vica: „Ezt azok tudják csak, akik átéltek hasonlót, akik nem, azoknak soha ne is kelljen”

Három évvel ezelőtt Stohl András új fejezetet nyitott az életében, amikor elköltözött a családjától, hogy Vicával megkezdjék a közös életüket. Gyötrelmesen szép időszak volt, és azóta sikerült rendezniük a közös életüket, amelyről most közös interjúban mesél a pár.

Stohl András még együtt élt párjával, Ancsikával és a gyerekeikkel, amikor megismerte Vicát. A színész azonnal beleszeretett a lányba, egy évvel később pedig elköltözött otthonról, előbb albérletbe ment, majd fél évvel később Vicával összeköltöztek. 

„András sváb fiú, megbecsüli a rendet, és vigyáz a tisztaságra. Szerintem minden nő ilyen férfiról álmodik, én legalábbis mindenképpen. Falusi lányként engem arra neveltek, hogy vezessem a háztartást. Olyan a közös életünk, mintha állandóan nyaralnánk” – mesélte Vica, de nemcsak ő nyílt meg a megújult Story magazinnak adott interjúban, hanem a színész is. Stohl András négy év után is éppúgy érez, mint az első hónapokban.

„Már az összeköltözésünk előtt közöltem Vicával, nagyon jólesik, hogy ennyire szeret. Erre azt felelte, te még nem is tudod, hogy mennyire foglak majd szeretni. És valóban, szintet lépett a kapcsolatunk. Négy év után is minden reggel úgy ébredünk, hogy tudunk örülni egymásnak.”

Persze a kezdet nem volt könnyű, egy évig tartott, mire a színész meghozta a döntést, hogy kilép az akkori kapcsolatából. Ehhez pedig szakember segítségét kérte. Vica azt meséli, éppen ezért nem kapkodták el a szülők bemutatását sem. 

„Előbb nekünk is meg kellett emészteni. Senki se higgye, hogy könnyű volt. Mindenkinek nehéz, megterhelő, ha átalakul egy család. Engem lelkileg éppúgy megviselt, mint a többieket, én ugyanúgy pszichológushoz fordultam emiatt, mint Andris. Az ilyen lépéseket kizárólag az tudja megtenni, aki szerelmes. (…) Beleszerettem a férfiba, aki már foglalt… Borzalmas érzés, mintha egy mély kút nyelne el. Lelkifurdalás minden téren. Egy ilyen kapcsolat rengeteg fájdalommal jár. Ezt azok tudják csak, akik átéltek már hasonlót, akik nem, azoknak meg azt kívánom, hogy soha ne is kelljen.”

Az, hogy szakemberrel oldották meg a helyzetet, és nem sürgették egymást, komoly és biztos alapot adott a kapcsolatuknak, ami nem lenne teljes, ha Stohl András gyerekei nem fogadták volna el Vicát. Arról, hogyan ismerkedtek meg, milyen a viszonya Vicának a Stohl gyerekekkel, és hogyan zajlott a karácsonyi eljegyzés, részletek a megújult Storyban olvashatók, amelyben rengeteg exkluzív fotó is készült a párról. 

Stohl András és Vica ma már a munkában is egy csapat, és a színész a főnök

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top