nlc.hu
Sztárok

Stohl András gyerekei

Egy képen Stohl András egész családja, csodaszép kis hölgy lett a 12 éves Franciska

Összeállt egy ünnepi fotózásra Stohl András családja.

Jóllehet Stohl András és párja, Vica szerelme már 5 éve tart, az idei adventjük minden eddiginél különlegesebb. Egyrészt immár házaspárként várják a karácsonyt, másrészt minden eddiginél több időt tölthetnek együtt, mivel nincs színház – írja a legfrissebb Story magazin.

Stohl András

Stohl András a Dancing with the Stars műsorvezetőjeként (Fotó: TV2)

„Harminc éve először töltöm otthon a karácsonyt és a szilvesztert, most először van igazán időm a családra és az elcsendesedésre. (…) Még fogalmunk sincs, miként lehetünk együtt a vírusfenyegetettség miatt. Mindenesetre most lehetőségem van az eddigieknél is többet foglalkozni a gyerekeimmel” – mesélte az 53 éves színész, akinek 4 gyereke van: a 28 éves Luca, a 23 éves Rebeka, a 12 éves Franciska és a 6 éves Andris.

Story

Stohl András a felesége és a gyerekei körében: (balról jobbra) a legnagyobb lánya, Luca; a felesége, Vica és a legkisebb lánya, Franciska; a szőnyegen: a középső lánya, Rebeka és a kisfia, Andris

Stohlék többszörös mozaikcsaládként alkotnak egységet. Az elmúlt 5 év nem volt zökkenőmentes, de óriási munka van a hátuk mögött. Feleségével sokat olvasott arról, hogy miként lehet jól működtetni egy mozaikcsaládot, sőt a cél érdekében szakemberhez is fordult a színész. „Éreztem, ezt nem tudom egyedül megoldani, és a szakember kívülről, érzelmi kötődések nélkül elképesztően jó kapaszkodót nyújtott” – vallotta be Stohl.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Olvass még Stohl Andrásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top