nlc.hu
Sztárok

Stohl András a hazugságról

Stohl András szerint minél idősebb valaki, annál kevesebbet kamuzik

Az 53 éves színész legújabb színházi szerepe kapcsán sok mindenről mesélt őszintén.
stohl andrás

„Kevés olyan szerep van a világirodalomban, amelyben ne találnék egyezést az életemmel”idézi az atv.hu Stohl Andrást, aki a legújabb színházi szerepe kapcsán elárulta, 54 oldalnyi szöveget kellett hibátlanul megtanulnia.

„Az ember sok mindenen keresztülmegy, az 54 oldal mellé pedig 53 leélt év párosul, ami kellő mennyiségű tapasztalatot hordoz magában” – ecsetelte a nemrég nősült színész, aki a darab kapcsán arról is kifejtette a véleményét, mennyire tartja etikusnak, ha valaki a mindennapok során is rendszeresen hazudozik a környezetének.

„Ez egy nagyon bonyolult kérdés, amiről reggelig lehet vitázni. Véleményem szerint egyébként a hazugság életkorfüggő. Minél idősebb és bölcsebb lesz az ember, annál kevesebbszer kamuzik, mert egyre több vesztenivalója van” – jelentette ki.

Az interjúban Stohl elismerte, gyerekként és fiatalként vele is előfordult, hogy füllentett olykor, de ez ma már távol áll tőle. „Az igazság oldalán állok. Az ember a saját életét egyszerűsíti meg azzal, ha igaz emberként él” – mondta.

Olvass még többet Stohl Andrásról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top