nlc.hu
TV-sztárok

Stohl András koronvírusteszten volt

Stohl András feszült: rajta is végeztek koronavírustesztet

Kedden derült ki, hogy az augusztus 23-án megtartott Őrült nők ketrece című előadás egyik közreműködőjének pozitív lett a koronavírustesztje. Az Átrium darabjában Stohl András is játszik.

Aggódva várja koronavírustesztje eredményét Stohl András. A színész azután rohant az orvoshoz, hogy kiderült, az augusztus 23-án megtartott Őrült nők ketrece című előadás egyik közreműködőjének pozitív lett a koronavírustesztje. Az Átrium zenés darabjában többek között Hevér Gábor és Stohl András is játszik, utóbbit a Borsnak sikerült elérnie:

„Éppen megyek a tesztre, ennél többet nem tudok. Feszült vagyok, hiszen több helyen játszom és forgatok, rengeteg kollégával” – mondta szűkszavúan Stohl, aki az Átrium mellett két TV2-es sikersorozatban, a Bödörékben és a Mintaapákban, valamint több budapesti színházban is játszik.

Stohl András (Fotó: Profimedia)

Stohl András (Fotó: Profimedia)

Az Átriumban a következő két hétben elmaradnak az előadások, de hasonló a helyzet a Pesti színházban és Vígszínházban is, ahol szintén koronavírusos a Pál utcai fiúk című darab egyik külsős szereplője. Utóbbi fejlemény miatt a Budapesti Operettszínházban is tesztelni kellett a társulat néhány tagját, mivel Sándor Péter játszik a Vígszínház darabjában, és próbál az Operettben is.

Koronavírussal kapcsolatos híreink az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top