Sztárok

Stohl Andrást lelkiismeret-furdalás gyötörte: „Az egy szörnyű időszak volt”

Volt olyan időszak Stohl András életében, amikor hátrány volt számára az ismertség.

Stohl András jelenleg a Mintaapákban játszik, emellett pedig forgatja az Ördög Nórával közös műsorát, az Újratervezést, nem is beszélve a színházi elfoglaltságairól. Sokan kérdezik tőle, hogy van ideje emellett a magánéletére, ő pedig erre csak annyit mond, hogy az évek alatt megtanult nagyon jól előre tervezni. A színész a BEST magazinban adott nagy interjút Várkonyi Andreának, akinek többek között az ismertség árnyoldalairól is beszélt.

,,(…) Elég egészségesen látom, hogy az az élet, amit élek, mivel jár” – utalt a rivaldafényre Stohl, majd azt is elárulta, hogy volt olyan időszak az életében, amikor láthatatlan szeretett volna lenni. 

,,Elsősorban a balesetnél. Az egy szörnyű időszak volt. Lelkifurdalás gyötört, és folyamatosan azt éreztem, hogy mindenkitől bocsánatot szeretnék kérni, aki szembejön az utcán. Az egy furcsa idegállapot volt. Örülök, hogy túl vagyok rajta. Milyen rég volt! Hét éve jöttem ki…” – mesélte a színész Várkonyi Andreának, majd azt is elárulta, hogy ez az érzés sosem fog teljesen elmúlni. A baleset utáni időszak, a bizonytalanság és a bírói ítélet örökre az emlékeiben él. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top