nlc.hu
Sztárok

Stohl András a Sztárban sztárról

Stohl András: „Félek a lebőgéstől”

Tart az emberek véleményétől.

Nemrég kiderült, hogy többek között Stohl András is megméretteti magát a Sztárban sztár színpadán. Korábban szinte elképzelhetetlen volt, hogy a színész versenyzőként próbálja ki magát különböző műsorokban, ám ősszel már bizonyított a Totemben, most pedig az ország házibulijában is kihozza magából a maximumot. A Mokkában elárulta, több évtizedes színpadi tapasztalata ellenére is fél a vasárnap estétől.

stohl andrás

Stohl András nagyon izgul (Fotó: TV2)

Kiderült, Stohl András az első adásban Will Smith bőrébe bújik. ,,Rettenetesen izgulok és nagyon sokat készülök. (…) Amikor zsűri voltam, mondták az akkori versenyzők, hogy mennyit készültek egy-egy produkcióra, de akkor kétkedve fogadtam. De most, hogy benne vagyok, ez tényleg így van, ezzel kelek, ezzel fekszem. A családomnak már az agyára megy. (…) Izgulok, hogy nem lesz-e az, hogy ha jól sikerül a produkció, azt mondják, hogy a színésznek könnyű… Ha viszont nem sikerül, akkor azt mondják, mekkorát bukott a Stohl. Úgy érzem, van vesztenivalóm” – mondta a színész, mire Mádai Vivien visszakérdezett, hogy fél-e a lebőgéstől.

Igen

– válaszolta határozottan a DWTS műsorvezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top