nlc.hu
Sztárok

Stohl András kikészült

Stohl András: “Rettenetes volt szembesülni azzal, hogy 54 évesen ez már nem az én versenyem”

Nehezen indult Stohl András első kincskeresése, még az is megfordult a fejében, hogy feladja a játékot.

Nem volt zökkenőmentes Stohl András első néhány napja a Totem forgatásán. Már érkezéskor megnehezítette a saját dolgát, amikor úgy döntött, kíméletlenül elmondja a Farkasoknak, szerinte mit csináltak rosszul a versenyen. Ezzel együtt azt is elmondta, ő miben segíti majd a csapatot és hogyan ad nekik új lendületet.

Stohl András fel akarta adni a versenyt

Stohl András fel akarta adni a versenyt

Ehhez képest az első közös feladatnál a színész alig élt, és a többieket nem hogy segítette, de inkább hátráltatta. 

“Vagy a röhögés fojtogatott, vagy a sírás. Megjött, hogy majd futunk, meg megyünk, meg majd nyomjuk. Aztán esett kettő olyat, hogy gurult, felállt. Neki akartuk adni a tojásokat, még jó hogy nem így alakult. Egyszerűen fantasztikus volt, a hangok, amik jöttek belőle, azon ő is meg volt lepődve, szeme mint a döglött pontyé, be volt ködösödve. Nem adtam volna a bőréért egy lyukas garast sem” – mesélte az adás után a Tűz körül műsorában Varga Feri

Stohl beismerte, hogy az ego vitte előre, szeretett volna bizonyítani, ami valóban nem sikerült. Közben látta, hogy a többiek menetelnek előre, felfutnak a hegyen, miközben ő az életéért küzdött. 

“Rettenetes volt szembesülni azzal, hogy 54 éves vagy és ez már nem a te versenyed, vagy nem tudsz úgy segíteni, ahogy te azt hitted, hogy tudsz. (…) Őszintén, tiszta szívvel megijedtem, és ezt a Dóri látta is rajtam.”

Megfordult a fejében, hogy jelentkezik a kiválasztásnál, és feladja a versenyt, vagy megkéri a többieket, szavazzanak rá, mivel nem tudja segíteni a csapatot. Még most is csalódottan mesélt ezekről az érzésekről a színész-műsorvezető.

A Totem játékosai: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top