nlc.hu
Sztárok

Csősz Bogi és Leo vitája a Totemben

Totem: Csősz Bogi úgy érzi, Leo folyamatosan bántja őt

Nem valószínű, hogy Leo és Csősz Bogi viszonya rendeződni fog.

A felénél tart a Totem, ahol mostanában minden napra jut egy vita: általában a Szarvasok csapatában van feszültség, ez esetben is ez a helyzet. Csősz Bogi és Nagy Zsolt Leo a műsor eleje óta folyamatosan összekülönböznek, hiszen mindketten erős egyéniségek és nem nagyon engednek a másiknak. A luxusfeleség Novák Zalánnak öntötte ki a lelkét, szerinte az egykori VV-hős sokszor bántja őt.

csősz bogi leo

Csősz Bogi és Leo vitáitól hangos a csapat (Fotó: TV2)

„A Leóval elkezdődött ez az egész helyzet, mert elkezdett valamit ellenem. Úgy irányítja a dolgokat, hogy másképp ítéljenek meg, mint amilyen vagyok. Szeretne úgy beállítani, mintha megjátszanám magam és nem lenne igaz, amit mondok. (…) Lehet látni rajta, hogy az Oczella-lányokat preferálja és mindig őket hívja, engem meg folyamatosan provokál és megkérdőjelez. Számomra ez furcsa és rosszul esik. Én erre neki alapot nem adtam. Van egy olyan oldalam, amit ő nem bír, nem fogom megjátszani magam és azt mutatni, hogy minden rendben” – mondta Bogi a csapat instruktorának.

Még több Totem-hír:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top