nlc.hu
Sztárok

Csősz Bogi sérelmezte, hogy a fiúk lenézik őt és a lányokat

Csősz Boglárka rokonát egy medve vitte el

Rosszul érintette Csősz Boglárkát és az Oczella testvéreket, ahogyan a három férfi csapattag bánt velük. Miközben elmondta erről a véleményét, más családi történet is kiderült

Beköltöztek az erdőbe a Szarvasok, és a tábori körülményekhez képest a jurta valóságos luxusszállodának tűnik. A Totem következő szakaszában néhány napra sátrakban élnek majd a versenyzők, a költözés már az elején feszültséget generált a csapatban. 

Az Oczella testvérek, Eszter és Krisztina is úgy érezték, hogy a csapat három férfi tagja lenézően bánik velük, noha ők éppenséggel vidéki lányként valószínűleg több időt töltöttek a szabadban, és jártak túrázni, sátrazni. Leo szerint Bogi a leggyengébb láncszem, mert ő már látja rajta, mennyire megviselik a nomád körülmények, noha Bogi előszeretettel hangsúlyozza, hogy ő ízig-vérig vidéki lány. Ellenben Leo magáról azt állítja: most érkezett meg igazán, ő aztán otthon van az erdőben. 

Az Oczella testvérek s Csősz Bogi zokon vették, hogy a csapat három férfi tagja mellőzi őket

Az Oczella testvérek és Csősz Bogi zokon vették, hogy a csapat három férfi tagja mellőzi őket (Fotó: Sajtószoba)

Miközben javában zajlott az egymásra licitálás, a celebek nemcsak maguk közt beszéltek erről, hanem a kamerák előtt, egyesével is meghallgathattuk, ki mit tett le arra a bizonyos asztalra. Egy ilyen monológ közben, mintegy véletlenül kiderült: Bogi egyik rokonát medve vitte el. 

„Kicsit úgy érzem, hogy a fiúk elhalásszák előlünk a lehetőséget és nem engednek bizonyítani. (…) Szerintem az egész csapatban nekem van a legtöbb tapasztalatom az erdővel kapcsolatosan, hiszen onnan származom. Minden családtagom vadász, volt olyan, akit elvitt például a medve… Ez számomra egy nagyon természetes dolog, hogy természetközeli életet élünk.”

A Totem szereplőiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top