TV-sztárok

Stohl András: ,,Nem érzem, hogy meg lennék erőszakolva, vagy erősen befolyásolva lennék”

Stohl András élete sokat változott, mióta megismerte jelenlegi menyasszonyát.

Stohl András többször elmondta már, hogy mióta megismerte jelenlegi párját, teljesen megváltozott az élete. Előző kapcsolata után pszichológushoz járt és kereste önmagát, majd Vica személyében megismerte a másik felét. A színész Lovász Lászlóval beszélgetett, és felhozott egy 4 évvel ezelőtti interjút, amelyben egy teljesen más embert látott. Azt mondja, akkor szimpatikusnak érezte magát, de visszanézve egyáltalán nem így látja. 

,,Nagyon tanulságos volt, olyan volt, mintha egy másik ember lett volna. Ezt nagyon komolyan mondom. Nem voltam szimpatikus, pedig én akkor magamnak nagyon szimpatikus voltam, nagyon jól éreztem magam abban a beszélgetésben, az elsőben is és abban is. De fura módon most egy idegen embert láttam magam helyett. Még sose volt ilyen: én nagyon kedvelem magam, elvagyok magammal. De valahogy csomó olyan dolgot mondtam, ami a mostani énemnek nem szimpatikus” – állítja a színész, aki menyasszonyával való viszonyáról is beszélt.

,,Nem érzem azt, hogy meg lennék erőszakolva vagy nagyon erősen befolyásolva lennék, hanem kifejezetten élvezem ezt a folyamatot. Marháta tetszik az, ahogy tanulok – vallotta be Stohl András, majd hosszan mesélt arról, hogy miért gondolja, Vica számára a Nagy Ő. – Mert szeretem. Mindenért. Nagyon-nagyon jó vele lenni, jó érzés. Az ember lelkiismeret-furdalást érez az előző kapcsolatai felé, hogy nehogy megbántsak valakit, de én most tényleg boldog vagyok. Nekem van egy társam a szó szoros értelmében, aki mindenben a társam. És egész egyszerűen azt érzem, hogy nem lehet probléma. Ha bármi baj van, azt meg fogjuk oldani.”

Stohl András, az édesanyja és Vica (Fotó: ACG)

Stohl András, az édesanyja és Vica (Fotó: ACG)

Olvass még Stohl Andrásról az nlc.-n:

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top