Sztárok

„Egy közepes lakás árát kölcsönadtam már” – Stohl András meglepő dolgot árult el

Stohl András szerint súlyos milliók mentek el arra, hogy mindenkinek kölcsönadott, ráadásul a pénz jelentős részét azóta sem kapta vissza.

A stressz miatt nagyon sokat fogyó Stohl András ugyan már hosszú évekkel ezelőtt elveszítette édesapját, a mai napig szeretne megfelelni neki, és neki akar bizonyítani – írja a Blikk. Az 55 éves színész elárulta, szerette a férfit, de félt is tőle, mert nevelésében a szép szó és az atyai szigor egyaránt helyet kapott. Bár szigorúan fogta az apja, a színész tudta: csakis az ő érdekében teszi.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A fiatal párját eljegyző Stohl a színpadon és magánemberként is vágyik arra, hogy szeressék, ennek lehet egyik formája, hogy állandóan kölcsönad. „Számtalanszor láttam, hogy az utolsó két-három napra nem jutott, ezért anyám beadta a zaciba a nyakláncát. Akkor megfogadtam, hogy ha tőlem bárki kölcsönkér, mindig adni fogok. (…) Egy kisebb vagy közepes lakás árát kölcsönadtam már az életemben” – árulta el.

Olvass még Stohl Andrásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top