Trend

Minden, amit tudni lehet Beatrix hercegnő eljegyzési gyűrűjéről

Tökéletesen passzol egy modernkori hercegnőhöz és persze elképsztően drága...

Tegnap jelentették be, hogy II. Erzsébet királynő 31 esztendős unokáját, Beatrix hercegnőt eljegyezte barátja, Edoardo Mapelli Mozzi olasz ingatlanmágnás.

Az eljegyzési gyűrűvel kapcsolatban ugyan nem közöltek hivatalos információkat, ám brit sajtóértesülések szerint az ékszert maga a vőlegény tervezte Shaun Leane dizájner segítségével. Az art deco stílusú gyűrű fehéraranyból vagy platinából készült, és természetesen gyémántok díszítik.

Beatrix hercegnő Edoardo Mapelli Mozzi

Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi (Fotó: Princess Eugenie / Buckingham Palace / AFP)

„Katalinnal és Eugéniával ellentétben, akik színes drágakövet kaptak, Edoardo egy modernebb gyémántgyűrűt választott, hasonlót, mint amilyet Harry Meghan számára” – nyilatkozta a Metrónak Tobias Kormind, a 77Diamonds.com ügyvezető igazgatója, aki 60 ezer fontra, vagyis közel 23 millió forintra becsüli az ékszer értékét. Hozzátette, hogy az art deco 100 éves évfordulójához közelítve a stílus újra egyre népszerűbb, 2020-ban ez lesz „A Trend”.

Kyron Keogh, Nagy-Britannia egyik vezető, független luxusékszermárkája, a ROX ügyvezető igazgatója szerint a gyűrű tökéletesen passzol egy modern kori hercegnőhöz. Az árát pedig sokkal többre, 110 ezer fontra, azaz mintegy 42 millió forintra saccolta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top