Már csak 42 kiló Kate Middleton

nlc | 2012. Március 30.
Még mindig téma az ijesztően vékony hercegnő. Állítólag már Vilmos is megijedt, attól tart ugyanis, hogy felesége néhai édesanyjához hasonlóan étkezési zavarral küzd.
Lötyög rajta a ruha
Lötyög rajta a ruha

A brit királyi palotában attól félnek, hogy a hercegnő anorexiás lesz, Vilmost pedig állítólag akkor kezdte el különösen aggasztani a neje beteges karcsúsága, amikor nemrég egy 2008-ban vásárolt ruhában jelent meg, ami egyszerűen lötyögött rajta. A királyi családban zajló drámáról a Star magazin értesült nemrég egy, a családhoz közel álló, név nélkül nyilatkozó személytől.

„Vilmos anyja, Diana bulimiás volt a királyi családban ránehezedő nyomás miatt – magyarázta a család ismerőse. – A herceg nem viselné el, ha a felesége is elindulna azon az úton.” A magazin értesülései szerint a királyi táplálkozási tanácsadók egy speciális diétát állítanak össze a hercegnőnek, hogy májusig visszanyerje ideális testsúlyát. Vilmos családot szeretne, de ez nem fog menni, ha betegesen sovány a hercegnő.

Kate súlyát egyébként már hónapokkal ezelőtt is 43-45 kilogrammra becsülték a szakemberek, és 173 centis magasságához már az is nagyon kevés. A jelenlegi fotók alapján már csak 42 kiló lehet a szakemberek szerint, ami az Ok! magazinnak nyilatkozó orvos szerint egyenesen veszélyes.

Exit mobile version