Szabadidő

Angelina akarja eljátszani Kate Middletont

Jolie életrajzi filmet forgatna Katalin hercegnőről. De a Neveletlen hercegnős Anne Hathaway is pályázik a szerepre.

Amerikai sajtóértesülések szerint Angelina Jolie komolyan gondolkodik egy Kate Middleton életéről szóló filmen, melyet ő rendezne és maga játszaná el a főszerepet is. „Angelinát lenyűgözte a hercegné, azt mondja, csodálatos a kisugárzása. Imádja a külsejét és a közvetlenségét, szerinte ő és Vilmos kedvességet és őszinteséget sugároznak” – nyilatkozta egy, színésznőhöz közelálló forrás a WENN.com-nak. A bennfentes elárulta azt is, hogy Jolie és Pitt franciaországi kastélyában ki van akasztva a falra a brit hercegi pár portréja.

Angelina Jolie alakíthatja Kate Middletont

 

Angelina Jolie alakíthatja Kate Middletont

 

Angelina Jolie alakíthatja Kate Middletont

 

 Kate, balról Jolie, jobbról Anne Hathaway – te kit választanál?

 

Tavaly nyáron is pletykálták már, hogy hollywoodi filmet készítenek Kate Middleton történetéből. Igaz, ekkor Angelina még nem volt képben, és a főszerepre legesélyesebbnek Anne Hathaway-t tartották.

Bár tény, hogy megfelelő sminkkel és stylinggal akár a 36 éves Angelinából is bármikor tinilányt lehet varázsolni – ha abból indulunk ki, hogy az életrajzi film Kate tinédzserkorát is bemutatná –, ugyanakkor Hathaway mellett szól, hogy egyidős a hercegnővel és külsőleg is jobban hasonlít rá. Angelinát a magunk részéről tehát inkább a rendezői székben tudnánk elképzelni.

Ti kinek adnátok inkább Kate szerepét? És ki játszaná Vilmost?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top