65 éves korodig kell várnod, hogy jól érezd magad a bőrödben

nlc | 2017. Augusztus 14.
Állítólag a nők csak 65 éves korukra érzik magukat igazán magabiztosnak testükkel kapcsolatban, pedig előtte is bőven lenne okunk jól érezni magunkat a bőrünkben.

Milyen igazságtalan, hogy amíg fiatalok vagyunk, feszes a bőrünk és rugalmas a testünk, nem tudjuk élvezni adottságainkat, mert állandóan azzal vagyunk elfoglalva, mennyire pocsékul nézünk ki a szupermodellek képeihez viszonyítva. Egy 1300 nőt faggató friss felmérésen az M&Co divatmárka arról kérdezte a nőket, mikor érzik magukat igazán magabiztosnak fürdőruha viselése közben, és úgy tűnik, az a kiábrándító válasz, hogy erre egészen a 60-as éveink közepéig kell várnunk.

 

Amúgy ez sem jelenti azt, hogy felszegett fejjel feszítenénk a bikiniben: a 65-74 közötti korosztály egy 10-es skálán átlagosan 6-ot adott a fürdőruhás magabiztosságra, ez sem számít túl jónak.

Persze kézenfekvőnek látszik, hogy a korral egyre jobban elfogadjuk magunkat, és sokkal érettebbek, magabiztosabbak leszünk, de gondoljunk csak bele, mennyi jó évet pazarlunk el, mialatt állandóan testünk miatt aggodalmaskodunk!

 

Metro

Exit mobile version