A 36-os méretűek már kövérnek néznek ki leggingsben

nlc | 2017. Augusztus 31.
Vajon milyen iskolaigazgató az, aki lekövérezi szinte az összes lányt az iskolában?

“Mondtam már korábban, most elmondom még egyszer. Hacsak nem vagy nullás vagy kettes méret (Európában ez a 32-es és a 43-es méretnek felel meg), ne hordj leggingset, mert még ha nem is vagy kövér, kövérnek látszol benne” – mondta Heather Taylor, a stratfordi középiskola igazgatója, hangfelvétel is készült az esetről.

Az én osztályfőnököm a csíkos nadrágot üldözte 1995-ben, de nem azért, mert kövérít, hanem mert számára az maga volt a dekadencia az elit gimnáziumban. Persze az osztály rosszai azonnal vettek csíkos nadrágot, és aztán valahogy elült a “csíkos nadrág-gate”. Az amerikai iskola igazgatónője sokkal rosszabbat tett, ezzel a pár mondattal taposta a földbe az iskola lánytanulóinak önbizalmát. Gondoljatok már bele, amikor a 36-os méretet is kövérnek minősíti, az erős. Ugyanakkor meg, mi köze hozzá, ha bárki bármilyen méretű lány, gyerek, fiú leggingset vesz, mert abban érzi jól magát, még ha kövéríti is.

Természetesen a szülők és a diákok is kiakadtak az igazgató szavain. “Nem vagyok nullás méret, és ezt támadásnak élem meg” – nyilatkozta egy diák. Egy másik pedig azt mondta, nagyon fájdalmasan érintette az, hogy valaki undorodva nézi, ha legginsben megy iskolába.

 

 

 

Exit mobile version