Ezek a népszerű ételkombinációk kicsinálják az egészséged

nlc | 2017. Szeptember 28.
Bizonyos ételeket nem tudunk megemészteni, ha együtt fogyasztjuk őket.

Összegyűjtöttük azokat az ételkombinációkat, amiknek kerüld az együttes fogyasztását, mert nehéz lesz megemészteni őket és végül felpuffadva várod a megváltást.

Forrás: depositphotos

Valószínűleg a legtöbb ember előszeretettel mixeli a sajtos szendvicset a kávéval, pedig nem kellene. A kenyérben lévő szénhidrátok megakadályozzák a kalcium megfelelő emésztését, illetve szív- és érrendszeri betegségeket is okozhatnak. Ha rá tudod venni magad, helyettesítsd a kávét fehér vagy zöld teával. 

Forrás: depositphotos

A paradicsom és az uborka együttes fogyasztása is nagy népszerűségnek örvend, pedig a legutóbbi kutatások szerint kifejezetten rosszat tesz a test biokémiai útvonalának, vagyis elmeszesedéshez vezethet. Hosszú távon érdemes a két zöldséget külön enni. 

Forrás: depositphotos, pixabay

Sajnos a hús krumplival sem a legjobb ötlet, mivel más kémhatású gyomornedvek termelődnek miattuk, aminek eredményeképp teltséget érzünk.

Forrás: pixabay, depositphotos

Pontosan ugyanaz a helyzet a tészta+hús kombinációval is, mint az előzőnél.

Forrás: pixabay

Sajnos el kell keserítenünk mindenkit, mert ez a nagyon népszerű páros sem művel sok jót a szervezetünkkel, ugyanis a magas sótartalmú ételek vagy magvak és az alkoholok is dehidratálnak. És ugye minél több mogyit eszünk, annál jobban kívánjuk a hideg, gyöngyöző sört…

Brightside

Exit mobile version