Egy hét alatt növeszti meg a melleket a csodamelltartó

nlc | 2018. Január 09.
Az elvégzett kísérletek alapján egy hét alatt 3,5-4 centis mellnövekedés érhető el az új csodamelltartó használatával.

Egy hét alatt egy kosármérettel növeli meg a mellméretet az a vibrációs melltartó, melyet egy Szerbiában élő feltaláló, Milan Milić fejlesztett ki. A melltartó első tesztalanya a férfi barátnője, Jelena volt, aki 2012 óta öt alkalommal, egy hétig használta a holmit, és a feltaláló állítása szerint ennek köszönhetően A-ról D kosarasra nőttek a mellei.

(E-Bra)

A világon összesen eddig 14 nő próbálta ki a melltartót orvosi felügyelet mellett és egyetlen teszt sem lett negatív. A nők mindegyikének 3,5-4 centivel nőtt meg a melle egy hét alatt, kivéve egyet, akinél a két mell szimmetriájának elérése volt a cél, az ő melle 2 centit nőtt. Két hónap szünet után a tesztalanyok újra használták a melltartót, és kiderült, hogy ilyenkor újabb mellnövekedés érhető el.

Előtte-utána (E-Bra)

Milić elmondta: a melltartó a vérkeringést serkenti, ugyanolyan elven működik mint a masszázs, ám annál sokkal gyorsabb. 

A mellek nem csupán nagyobbak, de gömbölyűbbek is lesznek, megemelkednek és közelebb kerülnek egymáshoz. A feltaláló hangsúlyozta, hogy az eredmény tartós: a nagyobb méret megmarad, a mellek formája viszont idővel változhat.

A tervek szerint a csodamelltartót egy éven belül piacra dobják, előrendeléseket már most is felvesznek rá. Az ára 199 dollár, vagyis átszámítva nagyjából 52 ezer forint.

The Sun

Exit mobile version