„Az igazi küzdelem azután kezdődött, hogy fogytam 163 kilót”

nlc | 2018. Április 22.
Melanie több mint 220 kiló volt, mikor úgy döntött, változtatni fog az életén, és fogyókúrába kezd. Most, öt évvel később, 163 kilóval könnyebb, ám a megnyúlt bőr megkeseríti az életét.

Nem szeretnék semmi mást, csak hogy pontosan úgy élhessek, mint a kortársaim” – mondta a TLC Skin Tight című műsorában a 29 éves Melanie. A texasi nő kicsit több mint öt éve még több mint 220 kilót nyomott. Családja és orvosa hatására döntött úgy, hogy változtat eddigi életmódján, és drasztikus fogyókúrába kezd.

Kép forrása: TLC/Skin Tight

A fogyáshoz Melanie két testsúlycsökkentő műtéten is átesett, a következő öt évben pedig több mint 163 kiló feleslegtől szabadult meg. Csakhogy a megpróbáltatásai nem értek itt véget. „Két alakformáló bodyt kell magamra erőltetni ahhoz, hogy egyáltalán ki merjek menni az utcára” – panaszolja a nő, majd hozzáteszi, álmában se gondolta volna, hogy nem a kilók elvesztése, hanem a megnyúlt bőre okoz majd problémát.

„Valahányszor belenézek a tükörbe, azt látom, hogy olyan vagyok, mint egy kipukkadt lufi. Megnyúlt bőr van a hasamon, a combjaimon, a csípőmön, de még az alkaromon is. Csak az tudja elképzelni, milyen borzasztó érzés ez, aki már átesett hasonlón” – állítja Melanie, aki csak és kizárólag az úszómedencében tud megszabadulni attól a tehertől, amit a megnyúlt bőr jelent számára.

Kép forrása: TLC / Skin Tight

„A bőr nem csak a mindennapokat, de a szerelmi életemet is tönkreteszi. Volt olyan randipartnerem, aki, miután megérintette a karomat, egyszerűen felszívódott.” Melanie-ra azóta szerencsére rátalált a szerelem, és már túl van egy plasztikai műtéten is, melynek során több mint 6 kiló felesleges bőrt távolítottak el a hasa környékéről.

Kép forrása: TLC / Skin Tight

A fiatal nő azt mondja, további két ilyen műtét vár még rá, ezeket viszont egy kicsit el kellett halasztania, míg összegyűjti rájuk a pénzt.  

Exit mobile version