Hennával rajzolt magának szeplőket a beauty blogger, katasztrófa lett belőle – videó

Sipos Márta | 2019. Január 07.
Ne csináljátok utána.

Hennával szeretett volna szexi szeplőket festeni az arcára egy német beauty blogger, de az eredmény finoman szólva is katasztrofális lett. Naomi Jont egy másik vlogger inspirálta a szeplőfestésre. Az uglysxegirl nevű Insta-influencer videóján nagyon egyszerűnek tűnik az egész:

Naomi felkereste a videón látható lányt, és alaposan kikérdezte a termékekről, amelyeket a szeplőkhöz használt. A lány tanácsai alapján magának is rendelt a hennából az eBayen, majd hozzálátott a videó elkészítéséhez.

Amikor kinyitotta a csomagot, úgy érezte, valami nem stimmel – mintha nem egészen ugyanaz a termék érkezett volna, mint amit a videón látott –, ennek ellenére folytatta a műveletet. Elkezdte felvinni a festéket, néhány perc elteltével azonban égetni kezdte a bőrét az anyag.

Ekkor már hiába próbálta lemosni: a henna élénkvörös mintát hagyott a bőrén. Naomi ezt csak vastag alapozással tudta elhalványítani, de –saját szavaival élve – még így is úgy nézett ki, mint Chucky baba a Gyerekjátékból.

YouTube

A lány szerencsére humoránál volt, mindenesetre a videó végén azt mondta:

Mindent megbántam. Sírni akarok. Sőt sírni is fogok, amint leállítom a felvételt. Holnap munkába kell mennem, és ezt el sem lehet takarni. A poklok poklán fogok keresztülmenni.

Kattints a lejátszáshoz!

(UniLad)

Exit mobile version