nlc.hu
Egészség

Videóra vette a saját infarktusát

Videóra vette a saját szívrohamát ez a férfi

Napok óta rosszul érezte magát, ezért jobbnak látta, ha videóra veszi magát, megfigyelés gyanánt. Arra, hogy a kamera előtt fog szívrohamot kapni, legmerészebb álmában sem gondolt volna.
szivroham

A felvételen látható Bruno Alain ezt fűzte hozzá: „Ez a legijesztőbb dolog, amit átéltem. Hirtelen felerősödtek a panaszaim, nagyon erős fájdalmaim voltak és rettentően megijedtem. Azt hittem, hogy menten meghalok.” 

Egyetlen szerencséje, hogy a szobatársa jó időben ért haza, és látva a szenvedését, értesítette a mentőket. Elmondta azt is, hogy a hirtelen jött szívroham ellenére jól van, de nagyon óvatosnak kell lennie a jövőben már csak azért is, mert a családjában gyakori az infarktus. 

Arckifejezése és szótlansága egyértelműen kifejezi, mennyire rosszul érzi magát a szívinfarktus közben, tényleg ijesztő látni, ahogy küzd az életéért. 

A hozzászólók között akadt, akik azt mondták, nem szégyen bemenni az ügyeletre, ha rosszul érzi magát valaki, legyen inkább téves riasztás, mint félvállról vett komoly baj! Mások szerint tényleg csak pár pillanaton múlt a fiatal férfi élete, ami azért is nagyon félelmetes, mert egyáltalán nem idős és minden jel arra utal, hogy sportos életmódot folytat.

Akadt, aki megköszönte neki, hogy közkinccsé tette a videót, mert nagyon tanulságosnak tartotta. Kiderült, hogy a szörnyű eset előtt Bruno vállfájdalmat, légzési nehézséget, szédülést és szikralátást tapasztalt a megmagyarázhatatlan gyengeség mellett. Ezek a tünetek napokkal előbbre jelezték a közelgő szívrohamot.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top