Kigúnyolták a strandon teste miatt, ütős választ adott a blogger

nlc | 2019. Január 16.
A plus size blogger bikinire vetkőzött a strandon, egy férfiakból álló társaság pedig ezt viccesnek találta...

Egy új-zélandi plus size blogger, Shelly Proebstel a hétvégén kiment a strandra és bikinire vetkőzött. Egy csapat fiatal férfi azonban gúnyolódni, nevetgélni kezdett rajta a teste miatt. A nő blogposztban vágott vissza nekik.

Shelly Proebstel (Fotó: Facebook/Bald and Beautiful)

„Az ilyen se** fejek miatt van, mint ti, hogy az emberek annyira hihetetlenül bizonytalanok a a testükkel kapcsolatban – írta. – Az ilyenek miatt éheztetik és teszik magukat beteggé, hogy elérjék a modellalkatot… Az ilyenek miatt lesznek anorexiásak, elhízottak, bulimiásak, önsebzők, öngyilkosok… sorolhatnám. Nem, nem ti vagytok mindenért a felelősek, de igen, részben vállalnotok kell a felelősséget!”

A blogger figyelmeztette a gúnyolódókat, hogy legközelebb, ha egy hozzá hasonló embert látnak, a mutogatás és nevetgélés előtt gondoljanak bele abba, mekkora kárt okozhatnak.

Shelly bevallotta azt is, hogy ott, a strandon egy pillanatra majdnem takargatni kezdte a testét, aztán eszébe jutott, milyen hosszú utat járt be, és mennyi mindent megtanult addig, míg eljutott oda, hogy ma már büszkén tud bikinit viselni. 

via

Exit mobile version