Egészség

Teste miatt korlátozták Instagram-elérhetőségét a plus-size modellnek

A plus-size modell szerint bizonyos tevékenységeit korlátozta az Instagram, mindezt a teste miatt.

Georgina Horne testpozitív aktivista, influencer és plus-size modell 194 ezer követővel büszkélkedhet az Instagramon. Nemrég azonban furcsa dolog történt, oldalát ugyanis korlátozta a rendszer.

 

Georgina Horne (George) (@fullerfigurefullerbust) által megosztott bejegyzés, Jún 22., 2018, időpont: 10:55 (PDT időzóna szerint)


Az Instagram esetében az állítólagos árnyalási tilalom elrejti az illető bejegyzéseit és hashtagjeit azok előtt a felhasználók előtt, akik nem követik őt. Ez megnehezíti a személyes fiókjának növekedését vagy az új követők szerzését.

I’m exhausted. Letting @curvesncurlsuk take photos of me all day every day is a lot to handle 😩 #azureboporetreat

Georgina Horne (George) (@fullerfigurefullerbust) által megosztott bejegyzés,

Az Instagramnál a következőket válaszolták:

„Megértjük, hogy a felhasználók tapasztalták a problémát a hashtag keresésünkkel kapcsolatban, ami miatt a bejegyzést elérést nem lehet növelni. A rendelkezésre álló erőforrásokkal folyamatosan fejlesztjük rendszerünket. A tartalom fejlesztésénél a hashtagek helyett érdemes inkább a(z üzleti) célokra összpontosítani. A megfelelő közönséget célzó növekedési stratégia nélkülözhetetlen az oldal sikeréhez. Ha valaki, aki nem követi a fiókodat, és rákeres egy hashtagre, nem fogja látni a bejegyzésedet, ami lényegében értelmetlenné teszi azt.”

 

For people asking which fake tan I’m currently using – it’s called two weeks abroad and VSCO 😜 #azureboporetreat #mybodyisabikinibody

Georgina Horne (George) (@fullerfigurefullerbust) által megosztott bejegyzés, Jún 23., 2018, időpont: 9:02 (PDT időzóna szerint)

Horne állítja, hogyha vékony nő lenne, biztos, hogy nem történt volna meg vele ez az incidens.  

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top