Brutálisan őszinte képet posztolt a szülése után a fitneszguru

Suhajda Zoltán | 2019. Április 12.
Nem rejtegette a ráncos hasát, és arra ösztönöz minden nőt, hogy fogadja el önmagát.

Erős üzenetet tett közzé az Instagramján Emily Skye ausztrál fitneszszakértő. A 2,5 millió követővel rendelkező anya arra buzdítja a nőket, hogy fogadják el magukat úgy, ahogy vannak.

Emily nem csak a levegőbe beszélt, és egy erős fotót osztott meg magáról: megmutatta, milyen ráncos maradt a hasán a bőr a szülés után.

 

Mindenkinek van olyan rész a testén, amit egyesek hibának gondolnak. Szerintem viszont ezektől vagyunk emberiek és különlegesek

– írta a fénykép mellé a fitneszguru.

Azt is megmutatta, hogy az Instagramon milyen egyszerű a tökéletesség látszatát kelteni. A kommentelők ugyanis szóvá tették, hogy némelyik fotón mintha retusálva lenne a hasa. Két képet tett egymás mellé: az egyiken észre sem venni a ráncokat, a másikon viszont úgy pózol, hogy szembetűnő legyen. Minden a beállításon múlik, magyarázta, nem szokta photoshopolni a képeit.

Szerinte ha valaki elfogadja magát, és büszke a testére, akkor mindegy, hogyan látják mások. Persze neki sem egyik napról a másikra sikerült idáig eljutnia, de abban bízik, hogy a posztjával segíthet ebben a többi nőnek.

(Yahoo Lifestyle)

Exit mobile version