Büszkén mutatja kopasz fejét a harcos Selma Blair

nlc | 2019. Július 26.
A színésznő tájékoztatta követőit betegsége alakulásáról.

A 47 éves Selma Blair folyamatosan jelen van Instagramon, és tájékoztatja követőit sclerosis multiplex betegségének alakulásáról.

Eddig régebbi fotókat tett ki az oldalra, amikhez megható történeteket írt, de a napokban megmutatta, hogy néz ki most. Véget ért ugyanis egy intenzív, megterhelő kezelés, amiről pontos információt nem osztott meg, de minden bizonnyal kemoterápiát vagy szteroidos kúrát kaphatott. A képen a színésznő kopasz.

„Ma kiengedtek a csodás nővérek, technikusok és egy csodás orvos, aki legalább annyira hisz a gyógyulásomban, mint én magam” – írta Blair, és hozzátette, hogy most 3 hónapig az immunrendszere nem a legerősebb, emiatt fogékony a fertőzésekre, vigyáznia kell.  „Így ne adjatok puszit, légyszi!” – kérte.

Blairt 2018 végén diagnosztizálták szklerózis multiplexszel, miután 2011-óta tartó rosszulléteinek és gyengélkedésének nem keresték az okát.

A sclerosis multiplex (SM) egy krónikus, nagy eséllyel rokkantsághoz vezető betegség, amely a központi idegrendszert, azaz az agyat és a gerincvelőt érinti. 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Exit mobile version