Aznap derült ki, hogy mellrákja van, amikor megszülte a kislányát

nlc | 2019. November 04.
Az amerikai nő melleiben több daganatot is találtak, alig két héttel a szülés után el kellett kezdenie a kemoterápiát.

Alig néhány órával azelőtt tudta meg egy amerikai nő, hogy mellrákja van, mielőtt megszülte a kislányát – írja a Good Morning America.

Brooke Taylor azt mondja, az „anyai ösztön” súgta meg neki, hogy bajban van. A 32 éves oklahomai nő azonnal az orvosához sietett, amint észrevette, hogy csomó van a mellében. „Levettem a pólómat, és azt mondtam neki, nem megyek sehová, amíg meg nem vizsgál – mesélte. – Soha nem fogom elfelejteni az arcát, amikor kitapintotta a csomót. Holtsápadt volt, ahogy rám nézett.”

Taylort ultrahanggal is megvizsgálták, és biopsziát is végeztek rajta. A sebész másnap reggel hívta fel azzal, hogy mellrákja van. „Betántorogtam a hálószobába a férjemhez, és elsírtam magam. De nem sírhattam sokáig, mert hívott a szülész is, hogy megkérdezze, mikor tudok befeküdni.”

Taylor császármetszéssel szülte meg a kislányát, azt mondja, maga is meglepődött, hogy a kis Elisa James Taylor egészségesen jött a világra. „Már önmagában az is csoda volt, hogy egészségesen született. Az egész napot vele töltöttük” – mondta a nő.

Taylor bal mellében egy, a jobb mellében pedig két tumort találtak. Jelenleg kemoterápiára jár, reméli, hogy a kezelésnek köszönhetően hamarosan felgyógyul.

Kiemelt képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Exit mobile version