Karjaiban vitte át a célvonalon egykori csapattársát a Szuperliga játékosa

nlc | 2023. Május 15.
A volt rögbijátékosnál, Rob Burrow-nál 2019-ben diagnosztizálták a motoneuron betegséget. Nemrég pedig megrendezték a Rob Burrow Leeds Marathont, ahol Kevin Sinfield a karjaiban vitte át a célvonalon egykori csapattársát.

Május 12-én került megrendezésre a Rob Burrow Leeds Marathon, amit azért szerveztek, hogy a befolyó összegből a motoneuron betegségben szenvedőket és a családjaikat segítsék – írja a Telex

A korábbi rögbijátékosnál, Rob Burrow-nál 2019-ben diagnosztizálták a motoneuron betegséget, amit más néven idegsorvadásos betegségnek is hívnak. Ez az izmok gyors leépülésével jár, ugyanebben a betegségben szenvedett Stephen Hawking is. 

Az eseményen Kevin Sinfield, a Szuperliga sztárja is részt vett, aki Rob barátja és egykori csapattársa. A maratonon volt csapattársát egy sport tolószékben tolta végig, azonban a cél előtt a karjába vette és együtt léptek át a célvonalon. 

Kevin Sinfield (R) megöleli korábbi csapattársát, Rob Burrow-t, miután teljesítette az Extra Mile Challenge-et az Emerald Headingley Stadionban 2021. november 23-án, Leedsben, Angliában (Fotó: George Wood/Getty Images)

Kevin Sinfield így fogalmazott a BBC-nek: „Tudom, hogy ez mennyit jelentett neki.”

Exit mobile version