Háromszor halt meg a férfi

nlc | 2011. Február 23.
Valódi csodaszámba megy egy férfi esete, akit háromszor élesztettek újra, 38-szor műtöttek meg egy motorbaleset után, és aki megfogadta, hogy újra járni fog és motorra ül.
Olvass tovább!
Érintés, amit garantáltan élvezel

Az orvosok azt mondták, hogy Gary Brennan súlyos balesetéhez foghatót még nem láttak. Frontálisan ütközött egy autóval és fejre állt, miután félrerántotta a kormányt, hogy elkerüljön egy kerékpárost.

Az 52 éves férfi egy tucat operáción esett át, hogy „összerakják” széttört csontjait. Bevérzett az agya, három helyen eltört a gerince, légmelle lett, mindkét válla és bordái szilánkosra törtek. A helyszínen már azt hitték, hogy meghalt, de csodával határos módon újra tudták éleszteni, majd kórházba szállították. Gary felesége, Shirley, érezte, hogy baj van, miután férje egyetlen sms-ére sem válaszolt. Nem sokkal később egy rendőr jött érte és magával vitte a baleset helyszínére, ahol úgy tűnt, férje már meghalt. A 28 éves lányuk, aki akkor Tenerifén nyaralt, nem tudta, hogy hazaérne-e, hogy apját életben találja, telefonon keresztül búcsúzott el apjától, amit addig Gary füléhez tartottak.

A férfit mesterséges kómában tartották hat héten keresztül, hogy esélyt adjanak arra, hogy állapota stabilizálódjon, és csak ezután tudtak hozzákezdeni az életmentő műtétekhez. A tucatnyi operáció után Garyt újabb hat hétre először az intenzív osztályra, majd a traumatológiára szállították.
Bár jelenleg is tolószékben van, azt mondja: tartozik az őt megmentő orvosoknak, de mindenképpen vissza szeretne ülni a motorjára, annak ellenére, hogy élete végéig lesznek fájdalmai és hozzávetőleg napi 20 tablettát kell szednie, sőt ha szükség van rá, morfiumot is kap.

Forrás: dailymail

Exit mobile version