Ötmarék-diétával akar visszafogyni Victoria Beckham

nlc | 2011. Augusztus 18.
Victoria Beckham be akarja bizonyítani, hogy négy gyerek után is simán hordhat 34-es ruhákat.

Miközben David többnyire a fiúkkal foglalkozik, Victoria keményen dolgozik, hogy a szeptemberi New York-i Divathetekre a lehető legjobb formába hozza magát. A négygyermekes anyuka legutolsó terhessége alatt összesen 9,5 kilogrammot hízott, és a súlyfeleslegtől most a szigorú ötmarék-diétával igyekszik megszabadulni.

A diéta lényege, hogy egy nap nem lehet többet enni öt marék ételnél. Az sem lehet bármi: Victoria  kiiktatott mindenféle cukros édességet és sós ételt. Leginkább miniadagokban elkészített füstölt lazacot, chilis koktélrákot, tonhalszusit és tojásrántottát csipeget. Ha pedig nassolni támad kedve, akkor goji bogyót vagy dióféléket rágcsál. A magas fehérjetartalmú étrendet már öt nappal a kis Harper Seven születése után elkezdte, és persze literszámra issza a vizet.

Még szerencse, hogy orvosi utasításra egyelőre kizárólag kímélő kismamatornával és némi pilatesszel edzhet. Néhány hét múlva aztán visszatér a megszokott edzésprogramjához és személyi edzőjével, Tracy Andersonnal fog dolgozni.

A divatdizájner egyébként minden terhessége után hamar visszanyerte tinilányos formáit, és általában a pilatesgyakorlatok és az algás testpakolások hozták meg számára a kívánt eredményeket. Az első fia, Brooklyn születése után túlságosan jól sikerült a fogyókúra, és az egykori lánycsapat tagját akkoriban csak Csonti Spice-ként emlegették.

 

Exit mobile version