Életmód

Megvan Pippa Middleton formás fenekének titka

Egy világ csodálhatta meg Catherine hercegnő húgának tökéletes alakját néhány hete a királyi esküvőn. Pippa most elárulta, hogy pilates tornával tartja formában testét és lelkét egyaránt.
Megvan Pippa Middleton formás fenekének titka Fenekével hódít Vilmos herceg sógornője

A királyi esküvő óta az egyik legtöbbet emlegetett téma Catherine heregnő húga, a 27 éves Pippa Middleton tökéletes alakja, amelyet az egyszerűen elegáns, ám annál többet sejtető fehér ruha még inkább kiemelt – a férfi vendégek legnagyobb örömére. Vilmos herceg sógornője most elárulta, mi a titka szép formáinak.

Megvan Pippa Middleton formás fenekének titkaPippa heti rendszerességgel látogat egy London közelében lévő pilatesstúdiót. A lány szerint a speciális gyakorlatoknak köszönheti szép testtartását és kiegyensúlyozott mozgását, amely a nagy napon is érvényesült. Úgy gondolja, minden héten egyszer szüksége van az edzésre, hogy formában tartsa magát.

A stúdió weboldalán egy ajánlólevélben azt írja: „Olyasvalaki számára, aki mindig nagyon elfoglalt, ideje nagy részét a nyüzsgő városban tölti, kiváló kikapcsolódás a pilates. Egy-egy ilyen óra után, legyen az reggel 7-kor vagy este 7-kor, mindig megnyugszom, és felfrissülve és energiával töltve távozom.” Pippa úgy gondolja, a rendszeres pilates nemcsak az alakformálásra jó hatású, de segít relaxálni, és esküvőre készülőknek különösen hasznos lehet a stressz leküzdésében.

A szülei vállalkozásában dolgozó lány mindig is szívesen sportolt, korábban egy sportösztöndíjat is elnyert egy exkluzív iskolába, a Marlborough College-ba. Nem is elégszik meg a pilatesszel: mellette úszik, fut, teniszezik és síel.

 

Forrás: dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top