Túl szép, ezért inkább nem dolgozik

nlc | 2013. Május 25.
Romba dönti az életét az, hogy annyira szép. Egy brit nő arról panaszkodik, azért nincs munkája, mert olyan tökéletes, hogy a kolléganői sehol sem viselik el.

Gyönyörű fekete haj, macskaszemek és csinos alak – elsőre nem hangzik rosszul, Laura Fernee mégis azt állítja, ezek az adottságai keserítik meg az életét. Az eredetileg kutatóként dolgozó nő azt mondja, hogy a helyes arca és a szuper alakja miatt tapadtak rá a férfi kollégák, holott ő nem biztatta erre őket.

Szerinte túl szép

A kolléganői pedig ezt nem nézték jó szemmel, ezért gyakorlatilag megkeserítette a munkáját a féltékenység. A két éve munkanélküli kutató azt mondja, hiába dolgozott keményen, senki nem figyelt a tehetségére, csupán a formás feneke vonzotta a férfi kollégáit, és a főnökeit is.

Felmondott, mert belátta, hogy amíg ilyen gyönyörű, addig nincs esélye a tudása alapján érvényesülni. Most komolyan! Szinte meg is sajnálnánk, de mióta Laura munkanélküli lett – két éve – a szülei támogatják anyagilag. Vagyis mindent fizetnek neki a lakásától a designerruhákon át a fitneszbérletig. Végül is miért is keresne másik munkát? Igaz, most épp azon gondolkodik, hogy ír egy könyvet, amiben leírja szörnyű tapasztalatait, hogy segítsen sorstársain. Szomorú történet…

Exit mobile version