Videojátékban kérte meg barátnője kezét

nlc | 2013. December 27.
Öt hónapig, titokban dolgozott az ötletes projekten.

Úgy tűnik, az egyre kreatívabb lánykérések időszakát éljük. Legutóbb arról adtunk hírt, hogy egy skót férfi flashmobot szervezett egy plázában, és a produkció közben térdelt le kedvese elé, kezében a gyűrűvel. A szervezésen amúgy 7 hónapot dolgozott.

Egy amerikai grafikus, digitális művész viszont kimondottan a lánykérésre tervezett, romantikus videojátékban kérte meg szerelme kezét. Az Egyesült Államokbeli Oregonban élő Robert Fink 5 hónapig dolgozott az imádnivaló játékon két barátjával, a programozó Ryan Lepinskivel és a zenész Jack Watsonnal. Az amerikai grafikus két és fél éve van együtt kedvesével, Angel White-tal. Elmondása szerint onnan jött a videojáték ötlete, hogy a barátnője nagyon kedveli a számítógépes játékokat.

A Super Mario-szerű játékmezőben a főhősnek, aki egy lovag, gyűrűket kell összegyűjteni, majd amint a következő szintre lép, egy kastélyba jut be, ahol egy megfagyott hercegnőt talál. A játékhős azonban megmenti, majd feleségül kéri. Ám a videojáték feliratában, a képernyőn Angel neve tűnik fel a lánykérésnél, a fiatal nőnek pedig két opció közül kell választania: igen vagy nem. Angel természetesen az igen válaszra kattint, ezek után pedig gratuláció és tűzijáték borítja be a képernyőt.

Mindezt egy videoklipben a honlapjára is feltöltötte Robert. Nagyon boldog volt, hogy kedvese igent mondott, azaz klikkelt.

Íme, hogyan zajlott a lánykérés:

 

Forrás: Mirror

Exit mobile version