Életmód

Flashmobbal kérte meg barátnője kezét – videó!

Látványos keretet adott a lánykérésnek egy skót férfi.

Egy glasgow-i férfi, a 32 éves Bobby Beattie nem mindennapi helyszín választott a „nagy napnak”. A braeheadi plázában egy táncos flashmob közepette térdelt le kedvese, a 27 éves Laura Meikle elé a gyűrűvel.

A szerelmes férfi hónapok óta agyalt arról, hogyan is szervezze meg a különleges eseményt. Felbérelt egy tucatnyi táncost, aki Bruno Mars Marry You című számára adtak elő egy táncelőadást, közben pedig a sok-sok léggömbbel a párja felé indult, és a lány legnagyobb döbbenetére előkapta a gyűrűt. Azt ötlet azonban nem új keletű: Amerikában már látott egy hasonló lánykérést, és ezt szerette volna átültetni a glasgow-i plázába. „Nagyon ideges voltam, május óta szerveztem, hogy minden rendben sikerüljön. Három napja nem aludtam, a gyomromban is napok óta gombócot éreztem” – vallotta be a férfi.

Flashmobbal kérte meg barátnője kezét

Laura mit sem tudott az előkészületekről, édesanyjával és egyéves gyerekével, Haydennel éppen a karácsonyi bevásárlást intézte. A zenéről és a táncosokról pedig először azt hitte, hogy a vásárlók szórakoztatására szervezte a pláza. „Ezt a napot sosem fogom elfelejteni” – mondta könnyes szemmel.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top